Najzanimljiviji sajt Balkanabalansira na ekseru
Ove slike koje vidite u ovom tekstu ne pokušavajte izvesti kod kuće niti bilo gde!Li Xin nije običan čovek kao što na prvi pogled izgleda.On je možemo reći slobodno jedna vrsta ekstremnog umetnika po zanimanju....

Ovih dana je u južnoj Kini u gradu Nanning su se održavale "Etničke igre” kao i svake godine.Na ovoj manifestaciji mnogi ljudi pokazuju svoje neobične ili ekstremne fizičke sposobnosti.

Tako je Lin Xin učestovao sa svojom neobičnom i pomalo bizarno-šokantnom tačkom.Xin ovu tačku vežbao skoro nevrovatnih 20 godina....Uspeo je da sa svojih 66 kilograma težine, balansira na ekseru naglavačke punih 10 sekundi!
balansira na ekseru1
Naravno uspešno je izveo svoju tačku balansiranja a sve pristune je ostavio bez daha.Li izveo je i svoju sledeću tačku,on je položaju "zvezde" balansirao na oštrom šiljku na stomaku!Naravno kao i predhodnu tačku izveo je savršeno i ostao je nepovređen.

Na ovim bizarnim igrama se mogao videti i Liu Feinan,poznatiji pod nadimkom "Azijski kralj zmija"(Snake King Asia) koji je poznat po tome da provlači zmije kroz svoj nos! Na ovim čudnim igrama igrao se i "fireball"

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala