Najzanimljiviji sajt Balkana

pupi rej ima beleg u obliku srca

Ova simpatična beba Pupi Rej rođena je u novembru prošle 2015.godine sada Pupi ima 12 nedelja. Malena Pupi ima jedan neobičan beleg od rođenja u obliku srca!...


Njeni roditelji Džejd Sparam (20) i Liam Skejf (21),tek kasnije su shvatili da je začeta na Dan Zaljubljenih.!

Majka je otkrila da je njena ćerka koja je začeta na Dan Zaljubljenih rođena sa belegom srca na čelu. Dva dana nakon što se rodila, jako crven beleg u obliku srca se pojavio bebi na čelu majka kaže da je bila jako zabrinuta, pa je odvela Pupi kod doktora.

Džejd koja je domaćica, rekla je da su je doktori uverili da je srce na njenom čelu samo beleg.

"Nismo mogli da verujemo kada smo videli srce na njenom čelu, pogotovo kada smo shvatili da smo je napravili na Dan Zaljubljenih prošle godine. Kakva divna slučajnost", rekla je majka.

To definitivno naš Dan Zaljubljenih čini specijalnim. Pupi-Rej je nešto kao naš lični Kupid. Mi jednostavno ne možemo da prestanemo da ljubimo njeno lice"


Džejd i Liam kažu da su presrećni sa njenim dolaskom.

pupi rej ima beleg u obliku srce na celu

Samo nekoliko sati nakon njenog rođenja, roditelji su primetili crveni beleg na njenom čelu. Doktori su pretpostavili da je u pitanju samo beleg od pritiska koji će nestati za nekoliko sati.

Međutim, dva dana kasnije, Džejd i Liam primetili su roze znak koji se stvara u obliku srca, a pretvarao se u jarko crvenu boju kada se beba smejala ili plakala. Kako bi iskorenili sve zdravstvene probleme, otišli su kod doktora koji im je potvrdio da je u pitanju beleg.

Doktori su im rekli i da je moguće da beleg nestane do njene 5. godine, ali da postoje šanse da se opet vrati tokom života. Roditelji Džejd i Liam ne bi voleli da nestane jer je njima savršen, asli pitanje je da li će i njoj biti kada postane tinejdžerka.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala