Najzanimljiviji sajt Balkana

beba rodjena

Kesa za zamrzivać je spasila život jednoj bebi odnosno kćerci Rijane Šejd (29)! Rijana je donela na svet ćerkicu Emili nakon samo 24 nedelje trudnoće....

Emili je na svet došla prirodnim putem, a prilikom porođaja čak nije ni pukao vodenjak, tako da je ova hrabra devojčica izašla u posteljici i dalje punoj plodove vode.

Emili je rođena u julu ove godine i težila je svega 700 grama, a kako joj je koža bila isuviše tanka lekari su je, pre nego što su je stavili u inkubator, ubacili u plastičnu kesu za zamrzivač, kako bi joj bilo toplo.


Tako joj je jedna obična kesa od zamrzivača spasila život!

"Ne mogu da vam opišem koliko je bila sićušna. Stala je u plastičnu kesu, onu "za sendviče", da bi joj bilo toplo, jer joj je koža bila toliko tanka da nije mogla da reguliše temperaturu tela", kaže Rijana, koja je tek prošle nedelje, nakon četiri meseca bolnice svoju ćerkicu dovela kući.

Rijana kaže da je pravo čudo što je Emili preživela i da doktori ne bi verovatno pokušali da je spasu da je bila malo sitnija.

"Ali je bila borac, ionako mala trudila se da sama diše", objašnjava Rijana.

Borba za život male Emili bila je duga i teška, ali je mala "divica" je uspela da se izbori sa svim nedaćama i da dođe kući svojim roditeljima!Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1