Najzanimljiviji sajt Balkananajbrža žena na motoru
Becci Ellis (46) iz Lincolnshirea u Velikoj Britaniji je pere nekoliko dana i zvanično postala najbrža žena na svetu na dva točka odnosno motoru ( motociklu)...


Becci je vozila motor (motocikl) gotovo neverovatnom brzinom od  424,8 km/h , te je ovim rekordom oborila svetski kao i ginisov rekordBecci je vozila motocikl marke Suziki, koji je modifikovao njen suprug Mika rekord je psotavila na aerodromu  Elvington u Severnom Jokoširu. On je proveo dve godine radeći na motociklu od 1300cc ( kubika), a razvio je i turbo sistem koji je omogućio obaranje svetskog kao i Ginisovog rekorda.

Becci je bila brža od prethodne rekorderke Jennifer Robertson iz SAD-a za samo 32 km/h.Takođe ona je vozeći motor brzinom od 424,9 kilometara na sat prelazila neverovatnih 118 metara u jednoj sekundi!


"Oduviek volim motocikle i shvatila sam kako ću živeti svoj san. Znam da vozim opasno brzo, ali se ne bojim. Ne bih vozila da nisam sigurna u njegovu ispravnost i ljude koji ga održavaju. Potpuno sam fokusirana i znam šta radim. Osećaj brzine je fenomenalan. Volim ovo, nikad mi nije dosta", izjavila je Becci.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1