Najzanimljiviji sajt Balkanabeskućnik Majkl Ingfor osvojo na lutriji 500000$

Da se osvoji glavna nagrada na "Eternal Splendor" lutriji države Kolorada šanse iznose jedan prema 840.000, ali beskućniku Majklu Ingforsu (60) se upravo to dogodilo.!..Majkl Ingfors je u poslednjih šest godina bez krova nad glavom, nada se da je proveo poslednju noć spavajući na podu. Pošto je ostao bez posla i razveo se, počeo je da pije, ali se nije predavao.

"Majkl je video dno i bio je na ivici,Međutim, nije se predavao. Znao je da će se kolo sreće okrenuti, ako bude istrajan."rekao je za 9News Džeremi Kovalis iz skloništa za beskućnike u gradu Aspenu

Šezdesetogodišnjak je srećku kupio u prodavnici na benzinskoj pumpi. Kada je izgrebao broj, istrčao je iz prodavnice vrišteći od oduševljenja da bi potom proveo svoju poslednju noć na podu u lokalnoj crkvi.

“Pitao sam ga šta će da uradi s novcem, a on mi je odgovorio da će ići na neke kurseve, kao i da želi da uspostavi vezu s ćerkom, koju nije video više od 20 godina”, ispričao je Kovalis.

"Ne verujem da redovno kupuje srećke od deset dolara, ali toga dana je to uradio i isplatilo mu se", nastavlja on.

"To je divna priča i inspirativna za mnoge, jer od svih ljudi koji su mogli da dobiju pola miliona dolara, nema osobe kojoj bi više koristila nego nekome ko spava u skloništu za beskućnike."

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala