Najzanimljiviji sajt Balkana
Amerikanac Timoti Jost (46) iz mesta Bastrop u Teksasu više neće biti beskućnik,jer mu se itekako posrećilo na jedan veoma čudan naćun.Neobičan događaj se odigrao u januaru mesecu ove godine....

Timoti je pošao na reku Kolorado da opere svoje prljave noge i u vodi je sasvim slučajno nagazio na mokru vreću.

Međutim ta vreća nije bila nimalo obična kada ju je Timoti otvorio na njegovu radost u njoj je bio novac! Još kada je izbrojao da u vreći ima ravno 77.000 dolara( 60.000 evra) sve u novčanicama od 100 dolara kao i da e u vreći nalazio veći broj  zlatnih novćića njegovoj sreći nije bilo kraja.

Da stvar bude još lepša,ovaj beskućnik nađeni novac iz reke  može i da zadrži !Posle otkrića vreće s novcem na koju je nagazio,beskućnik Jost je otišao do banke "First national bank",da bi mokre novčanice zamenio za suve.

Službenik banke je tada pozvao policiju, a o celom događaju je sastavljen zapisnik,novac je ostavljen u banci,a Jost je dobio priznanicu deponovani novac.Pošto vreću sa novcem niko nije tražio u međuvremenu  nakon isteka zakonski predviđenog roka  ova vreća sa 77.00 dolara je pripala onome ko ga je pronašao, u ovom slučaju beskućniku Jostu.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala