Najzanimljiviji sajt Balkana


Biciklom 400km po kafu

Britanac Dejvid Pedlou (70) dok je bio u prodavnicama u svom gradu primetio je da polako nestaje omiljena vrsta kafe njegove supruge. Pa se zabrinuo gde bi mogao da nabavi tu vrstu kafe koju njegova žena pije svako jutro..

Brzo je morao da smisli gde bi i kako da nabavi ovaj proizvod koji njegova supruga obožava da pije svako jutrp.Jer omiljena vrsta kafe, Džeki Pedlov, Dejvidove supruge je je "Grand Mer", je bila dostupna samo u Francuskoj.

Ali za Djevida kada je reč o njegovoj ženi nijedna prepreka ne može da ga zaustavi! Iako Dejvid nema automobil uradio je jednu neobičnu,romantičnu i zanimljivu stvar!

Dejvid je seo na svoj bicikl i započeo putovanje iz svog grada, Plajmouta u Velikoj Britanji do luke gde je uhvatio noćni trajekt do Roskofa u Francuskoj, putovanje koje je bilo dugo gotovo 400 kilometara.!

Biciklom u Frnacusku 400km po omiljenu kafu supruge

Kada je Dejvid došao u Francusju kupio 30 kilograma "Grand Mer",kafe u vrednosti od oko 160 evra i vratio se nazad u Englesku.

"Nisam išla sa njim zato što ne podnosim putovanja, naročito po moru, morala bih da popijem pilule protiv mučnine, posle kojih bi mi bilo neophodno nekoliko dana oporavka. " rekla je Džeki.


Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1