Najzanimljiviji sajt Balkana


vodka
"Billionaire" vodka,je brend firme "Leon Verres Luxury" Grupe, koja je poznata širom sveta po proizvodnji prestižnih ultra luksuznzih proizvoda.Oni su pre par meseci lansirali svoj najnoviji luksuzni proizvod vodku "Le Billionaire"...


Ujedno proizvodnjom tj izbacivanjem na tržište ove vodke postavili najnoviji svetski ali i Ginisov rekord za najskuplju vodku na svetu! Postoje  dve verzije  "Billionaire"  vodke u beloj i ljubičastoj boji,Takođe dizajn flaša ove vodke je ručno rađen.


Zanimljivo je da je ova posebna ekstra luksuzna vodka izrađena od strane gospodina Leona Gaj Vera osobe koja je bila stajala  iza kampanje za prodaju jednog od najekskluzivnijih luksuznih šampanjaca u svetu.
vodka piće
Obe flaše ove luksuzno i ekstremno skupe vodke "Billionaire" su ukrašene sa skoro 3.000 dijamanata i mekim krznom što vodki naročito u beloj verziji daje zaista fantastičan i elegantan prizor.

U procesu proizvodnje ova skupa tekućina prolazi tri stepena destilizacije, a u koju je uključeno i drago kamenje. Za ovo jedinstveno rusko piće tj  "Billionaire" vodku izabrane su neke od najbolji i najčistiji ruskih pšenica uz najbolju kristalnu čistu vodu.

I na kraju da vam otkrijemo cenu ove luskuzne vodke. Pa, cena ove "Billionaire"  najskuplje vodke na svetu u 5 litarskoj boci iznosi neverovatnih 3.7 miliona dolara!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1