Najzanimljiviji sajt BalkanaSali Kudmor (43)
Sali Kudmor (43), iz Londona kaže da je oduvek znala da ima šesto čulo.Tek kada je počela da radi kao medicinska sestra pre pet godina, shvatila je koliko ima jake te njene paranormalne moći....


Sali,tvrdi da je počela da vidi budućnost dok je radila na odeljenju intenzivne nege, digla je ruke od karijere medicinske sestre i počela raditi kao medijum.Sali kao tvrdi, ima sposobnost da oko smrtno bolesnih pacijenata vidi crvenu i crnu boju, što bi značilo da tim ljudima uskoro sledi smrt,piše britanski Dailymail

Zbog toga je rešila da postane medijum kako bi ublažila tugu ožalošćenim porodicama:
"Kao medicinska sestra na početku karijere, brzo sam se privikla na ideju o smrti, pošto sam svakodnevno negovala ljude koji su bili na samrti" kaže Sali, dodajući da joj je najteže padalo da se suočava sa dušama koje nisu spremne da odu sa ovog sveta.

"Sećam se slučaja kada je cela porodica bila oduševljena oporavkom pacijentkinje, i bili su ubeđeni da će se devojka uskoro oporaviti. Ja sam, međutim, videla crveno i crno oko nje.Na žalost posle tri sata devojka je preminula" i dodaje da joj ovakvi smrtni slučajevi  teško padaju kada su u pitanju deca.

Sally Cudmore je otkrila da svoje paranormalne moći može da iskoristi i da pomogne drugima.Tako je 2011. godine pomogla policiji da pronađe izgubljenu baku koja boluje od demencije:

"Osetila sam snažnu vezu sa njom i znala sam da je živa, ali da će umreti ukoliko je ne pronađu za 24 sata. Javila sam policiji gde se nalazi i zaista su je našli tamo" priča ona, dodajući da su joj lekari rekli da bi baka sigurno preminula u roku od tri sata da je nisu odmah odveli u bolnicu.Sali priča da joj ljudi često ne veruju kada im ponudi svoje usluge, ali da ubrzo promene mišljenje kada im ona prenese tačne informacije.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala