Najzanimljiviji sajt Balkana

ima fobiju od kolača

Većina ljudi se mnogo obraduje kada vidi neki svoj omiljeni kolač. Ipak Rejčel Li (27) iz Velike Britanije kolači predstavljaju pravu noćnu moru,....

jer Rejčel ima čudnu fobiju čim ugleda kolač - biskvit ona pada u nesvest!

Konkertno rećeno Rejčel prestravljuje posebna vrsta kolača a to su biskviti, a trauma potiče još iz ranog detinjstva. Naime, kada je imala samo devet meseci, Rejčel se razbolela nakon što je pojela parče biskivta.

Danas dobija neverovatne napade panike samo ako vidi kolač. Dešava se i da pada u nesvest! Posebno joj smeta ako su biskviti punjeni džemom ili kremom."Čim osetim miris kolača počinjem da plačem i da se tresem. Doslovno se zaledim, ne mogu da se pomerim! Dešavalo se da preskačem stolice kako bih pobegla iz prostorije, samo da ne budem u blizini kolača. Čak i kada vidim na tv-u da neko jede kolač, to je horor film za mene" ispričala je Rejčel.

Nesretna devojka se obratila i lekarima, ali je dobila odgovor da se "ne bave fobijom od kolača". Ipak, s obzirom na to da se bliži njen datum venčanja sa verenikom Benom Čajldom, Rejčel će morati pošto-poto da savlada strah.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1