Najzanimljiviji sajt Balkana

kuća
Rumun Endi Paskali (40) se neprijatno iznenadio kada je došao da poseti kuću u kojoj je letovao prošle godine i shvatio da je ukradena i da na njenom mestu raste ni manje ni više nego kukuruz koji je neko posejao!...


Kada je Endi pozvao policiju da bi prijavio krađu, policajci su mislili da se ovaj rumun šali,dok nisu došli u selo Baldovinesti i otkrili da Paskali govori istinu."Ovakvo nešto mislim, može se desiti samo u Rumuniji. Ukrali su mi kuću, a komšije su iskoristili priliku i na tom mestu posejali kukuruz. Apsolutno neverovatno", napisao je Endi na svom Facebook profilu
umesto kuće polje
Svoju priču odlučio je da podeli sa medijima kako bi druge upozorio da kupovina kuće u Rumuniji možda i nije toliko pametna ideja.

Baksuzni rumun Endi  kazao je policiji da su lopovi pokrali građevinski materijal sa kuće tj celu kuću i bodljikavu žicu koju je za svaki slučaj postavio oko kuće.

Što je još  čudnije kuća nije bila na nekom izlovanom mestu nego u samom centru sela, okružena ostalim kućama. Endi smatra da je potpuno neverovatno da niko od komšija nije reagovao i prijavio krađu čitave kuće.

Čovek koji je posejao kukuruz tvrdi da nije znao ništa o krađi već je samo jednostavno iskoristio prazno zemljište te posejao kukuruz.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1