Najzanimljiviji sajt Balkana
Nadamo se da vam ova priča i video neće zgaditi mačke,naravno priča za neke će verovatno biti gadljiva. U SAD već duže vreme se prikazuje na TLC televiziji emisija "Moja čudna zavisnost".Nedavno je prikazan....

u emisiji jako bizaran sučaj( a koji u ovoj emisiji nije?),slučaj Lise (43) iz Detroita,ova žena je  zavisna o žvakanju i konzumiranju dlake svoje mačke.!!

Lisina zavisonost je počela pre 15 godina,danas liza pojede( koliko god zvučalo nama gadljivo) dnevno pojede tri loptice dlaka svoje mačke!

Lisa po svom stanu skuplja dlake mačke pre nego ih pojede.Međutim,kako ona kaže najbolji joj je okus dlake koje skine direktno sa svoje mačke.Zbog toga nekada joj se zna desiti da liže krzno svog kućnog ljubimca.

Zvuči gotovo neverovatno razlog zbog koje Lisa čini sve ovo.Ona počela jesti dlaku mačke da bi osećala bliskost sa njom?!.I na kraju ističe i to da je žvakanje dlaka opušta. Što se tiče okusa,ma koliko to nama normalnim zvučalo besmisleno i glupo za nju je izgleda ukusnoLisa kaže dlaka njene mačke ja kao šećerna vuna.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala