Najzanimljiviji sajt Balkana


Popularna pevačica :Jelena Karleuša
Dobro je poznato da hitovi pvačice Jelene Karleuše se sviraju na slavljima, svadbama, venčanjima, krštenjima itd. Ali, verovatno Jelena nikada ne bi ni u snu pomislila da stihovi jedne njene balade .... će završiti na nadgrobnom spomeniku u Srbiji!....

Na fotografiju koju vidite to jeste nagrobnom spomeniku Miloša Stojićevića Mrvice iz Požarevca koji je preminuo krajem jula prošle 2017.godine u svojoj 25. godini života, su isklesani stihovi iz Karleušine pesme "Moj Dragi"


Odnosno deo pesme:
"Moj dragi, treba mi vremena da te se ramena svog ko sneg otresem srce od kamena, telo bez plamena da sve to podnesem" stihovi su pesme Jelene Karleuše koji se nalaze na nadgrobnom spomeniku  pokojnog Stojićevića.
na Grobu deo pesme Jelene Karleuše

Nakon smrti mladića, koji nije imao roditelje, njegovi najbliži ožalošćeni odlučili su se da na njegovom nadgrobnom spomeniku stoje stihovi pesme Jelene Karleuše čije je on bio verni fan.


uz gore pomenutu pesmu Jelene Karleuše, čiji deo je napisan na nadgrobnom spomeniku, nesretni ranopreminuli mladić je i sahranjen.

"Dok su ga spuštali u grob grobljem se orila baš balada 'Moj dragi' ,verujte da je celo groblje je odzvanjalo "- izjavio je nemenovani izvor koji se zadesio u vreme kada su mladića sahranjivali.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1