Najzanimljiviji sajt Balkana

Džejd obožava toaletni papir da jede
Britanka Džejd Silvester (25) razvila je neobičnu zavisnost tekom trudnoće.Mlada majka svakog dana mora da pojede toaletni papir!Džejd skoro svakog dana pojede po jednu rolu toalet papira.! ...

Ovu bizarnu želju za jedenjem  toalet papira joj se pojavila tokom trudnoće pre 15 meseci. Džejd kaže da svaki brend toalet papira ima dugačiji ukus?! I da u svom  WC-u jednu rolu papira drži za jelo, dok drugu koristi normalno.

Prvo je otkrila da je privlači da gricka papir, a onda je počela vremenom da jede cele rolne.
"I dalje ne znam zašto. Volim osećaj teksture u ustima, a ne ukus. Sviđa mi se osećaj suvoće" izjavila je medijima Džejd.

Ona navodi da je svesna koliko to blesavo zvuči. I porodica joj govori da je to loše ipak Džejd ne može da prestane da jede papir.I  zbog toga se ona uzdržava od odlaska u WC sve dok joj ne postane krajnja nužda jer zna da će tamo jesti papir gde pojede oko osam listića wc toaletnog papira ! 

"Trudim se da što manje idem u toalet kako ne bi došla u iskušenje. Ali svakog dana jedem sve više i više papira" izjavila je Džejd.

Mlada majka je, prema svom priznanju, nekoliko puta pokušala prestati s ovom bizarnom navikom, ali do sada nije uspela u tome."Mislila sam da će žudnja prestati kad rodim dete, ali nije. Ne mogu prestati. Stalno ga jedem sve više. Iako mi još uvek ova bizarna navika nije stvorila nikakve zdravstvene probleme ali mislim da ona sigurno šteti"  dodala na kraju intervjua Jade, majka petero dece.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1