Najzanimljiviji sajt Balkanatreća dojka
Sigurno smo vas podsetili na ženu s tri dojke iz kultnog filma "Total Recall" iz 1999. godine.Ako se pitate da li je ovo photoshop mi ćemo vam reći da nije ! Ipak takvo nešto postoji i u stvarnom životu!...


21-godišnja Amerikanka umjetničkog imena Džasmin Tridevil željela je po nečemu biti posebna...Pa se nedavno podvrgnula estetskoj operaciji nakon koje je postala ponosnom vlasnicom treće dojke.!

Tridevil radi kao maserka na Floridi, a operisala se pre pet meseci.
"Bilo je vrlo teško pronaći nekoga ko će to uraditi jer krše pravilo o etici. Nazvala sam između 50 i 60 lekara i niko nije želeo to da uradi", rekla je Tridevil.

 Posle ugradnje treće dojke Jasmine Tridevil ističe da je osećaj sasvim normalan i da je jedina razlika u bradavici koju je tetovirala.Nakon ugradnji treće dojke ona je zaposlila i celu snimateljsku ekipu koja je po cele dane sledi uokolo.Te se nada  kako će MTV prepoznati njen potencijal i da će joj dati vlastiti reality show.?!

Roditelji mlade 21-jednogodišnje Jamine  se srame,ali ona se pomirila sa time. A na pitanje zašto je ugradila treću dojku ona kaže - da htela je postati neprivlačnom muškarcima, i dodaje  kako više ne želi izlaziti u provode.

NAJNOVIJA VEST:Jasmin Tridvil izgleda je prevarila veliki broj svetskih medija bizarnom pričom i fotografijom koja navodno potvrđuje da je ugradila treću dojku.Sudeći po njenoj prošlosti, izgled aje da je priča oko treće dojke zapravo obična prevara i da je reč o prevarantkinji koja je poznata policiji.Više o ovome ovde

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala