Najzanimljiviji sajt Balkana

kravlji urin pijenje

Nismo sigurni da vam od ovog teksta neće biti muka ali ipak ovo što će te pročitati ali i možda pogledati, je bizarno da bizarnije ne može biti! Indijac Hemant Palival (36) kao i neki njegovi prijatelji piju kravlji urin....

poslednje četiri godine, i za to vreme nijednom nisu bili bolesni.

Oni takođe urin koriste za pranje ruku i umivanje dva puta dnevno, a nedeljom se čak i kupaju u njemu, prenosi britanski Express.Ovi mladići rade na farmi krava u jednom selu u Udaipuru, u Radžastanu na teritoriji zapadne Indije.

"Bolujem od akutne bolesti pluća, tako da sam redovno imao prehlade i kašalj, pa čak i akne na koži. Nakon što sam počeo da pijem urin moje lice se promenilo za nedelju dana. Od tog trenutku nije prošao nijedan dan da nisam pio kravlju mokraću "rekao je indijac Palival.

Krava se smatra najsvetijom životinjom u hinduizmu i za svaki proizvod koji potiče od nje veruje se da ima lekovita dejstva.

Maslac koji se pravi od kravljeg mleka se koristi za najviše molitve u hinduizmu. A što se tiče kravljeg urina dobro je poznato da je on sastavni deo brojnih lekova.

Gospodin Palival kaže da mnogi muškarci i žene redovno konzumiraju kravlji urin, ali da su neke žene isuviše stidljive da bi to priznale.

 
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1