Najzanimljiviji sajt Balkana

ljubi auto
Bizarno je ali kako 28-godišnji Natanijel kaže i tvrdi on je u ozbiljnoj "ljubavnoj" vezi sa svojim automobilom. Kolima je dao ime Čejs, a u njegov posed je došao pre šest godina.....

Automobil crvene boje ga je odmah privukao, a ljubav je planula istog momenta, koja i dan-danas traje. Njegova opsesija se prvi put pojavila kada je bio tinejdžer i kada je pravio razne modele automobila, ali je ljubav pronašao tek kada je video Čejsa

Njegova cimerka kaže da joj je u početku bilo teško da prihvati to što vidi, jer joj je cela situacija bila izuzetno čudna. Ona naglašava da je zabrinuta za svog prijatelja.

Natanijel ima drugačije seksualno opredeljenje koje se naziva "objektofilija" koja označava da osoba može da razvije emotivnu i seksualnu vezu sa nekim predmetom.

Natanijel ne može da objasni zašto se oseća na ovaj način ali kaže da Čejsa zaista voli. On voli da sa svojim autom gleda zalazak sunca i da mu kupuje poklone, ali takođe ima i trenutaka kada ova veza poprima seksualni oblik.

Kada opisuje svoj seks sa kolima, ističeda najviše voli da ga ljudi po haubi i da mu se to sviđa najviše. A kada je reč o samom seksualnom odnosu, primenjuje pozu u kojoj legne ispod vozila i "trlja se o njega"?!

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala