Najzanimljiviji sajt Balkana

prsti
Operacija Pepeljuga se vrši radi promene oblika i veličine stopala kako bi noge izgledala bolje u štiklama. Operacije uključuju skraćivanje i produžavanje prstiju noge, sečenje suvišnih kostiju kako bi se uklonila udubljenja i ispupčenja....


 Paulina Čarlikovska je potrošila 4.500 funti na skraćivanje četiri prsta.Jer za Paulinu Čarlikovsku (30) kupovina cipela uvek je bila mučenje.

"Smešno je ali uvek sam mrzela svoja stopala i bilo me je sramota da ih moji prijatelji vide. Čak i dok sam bila dete, mislila sam da ne izgledaju normalno,nervirala su me .Srednji prst i prst između njega i palca bili su duži od palca.

"Nosila sam tri broja manje - 39 umesto 42 - pa su mi noge i ta dva prsta uvek bili natečeni. Znam da su moja stopala zbog toga izgledala još gore, ali nisam htela da nosim velike cipele. Pošto imam svoj kozmetički salon i mnogo vrema provodim baveći se tuđim stopalima, bila sam još nesrećnija", kaže Paulina.


Zato se Paulina odlučila za "Pepeljuga-operaciju", bizarnu kozmetičku proceduru tokom koje se menjaju oblik i veličina stopala. Poslednjih godina ove operacije su postale veoma popularne u Americi. Sada postaju sve popularnije i u Britaniji.

"Operacija je trajala oko sat vremena i iako nisam osećala ništa, čula sam kako mi testerišu i drobe kosti, što je bilo užasno čuti. Nisam osetlila bol, ali imala sam žice u prstima pet nedelja, a jedan prst se inficirao, pa sam morala da uzimam antibiotike. Sada sam potpuno zdrava, imam male ožiljke koji se jedva primećuju, a stopala su mi manja. "

Na kraju je Paulina dodala:"Moj muž i moji prijatelji i dalje misle da sam luda što sam dala 4.500 funti na to, ali ja verujem da to dosta uticalo na moje samopouzdanje i ne vidim ništa loše u tome što sam to popravila. Ponosna sam sada na svoja nova stopala"

Dodaj komentar


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala