Najzanimljiviji sajt Balkana

prsti
Operacija Pepeljuga se vrši radi promene oblika i veličine stopala kako bi noge izgledala bolje u štiklama. Operacije uključuju skraćivanje i produžavanje prstiju noge, sečenje suvišnih kostiju kako bi se uklonila udubljenja i ispupčenja....


 Paulina Čarlikovska je potrošila 4.500 funti na skraćivanje četiri prsta.Jer za Paulinu Čarlikovsku (30) kupovina cipela uvek je bila mučenje."Smešno je ali uvek sam mrzela svoja stopala i bilo me je sramota da ih moji prijatelji vide. Čak i dok sam bila dete, mislila sam da ne izgledaju normalno,nervirala su me .Srednji prst i prst između njega i palca bili su duži od palca.

"Nosila sam tri broja manje - 39 umesto 42 - pa su mi noge i ta dva prsta uvek bili natečeni. Znam da su moja stopala zbog toga izgledala još gore, ali nisam htela da nosim velike cipele. Pošto imam svoj kozmetički salon i mnogo vrema provodim baveći se tuđim stopalima, bila sam još nesrećnija", kaže Paulina.

Zato se Paulina odlučila za "Pepeljuga-operaciju", bizarnu kozmetičku proceduru tokom koje se menjaju oblik i veličina stopala. Poslednjih godina ove operacije su postale veoma popularne u Americi. Sada postaju sve popularnije i u Britaniji.

"Operacija je trajala oko sat vremena i iako nisam osećala ništa, čula sam kako mi testerišu i drobe kosti, što je bilo užasno čuti. Nisam osetlila bol, ali imala sam žice u prstima pet nedelja, a jedan prst se inficirao, pa sam morala da uzimam antibiotike. Sada sam potpuno zdrava, imam male ožiljke koji se jedva primećuju, a stopala su mi manja. "

Na kraju je Paulina dodala:"Moj muž i moji prijatelji i dalje misle da sam luda što sam dala 4.500 funti na to, ali ja verujem da to dosta uticalo na moje samopouzdanje i ne vidim ništa loše u tome što sam to popravila. Ponosna sam sada na svoja nova stopala"
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1