Najzanimljiviji sajt BalkanaMet Miler je ugradio lutku u stomak!
Da ,baš tako kako naslov kaže bizarno da bizarnije ne može da bude i verujemo da nikada ovako nešto niste videli a ni pročitali! Met Miler pati od neobičnog bizarnog poremećaja....

Kako piše portal news-amazingworld.com (op aut.ako je ovo istina jer prosto ne možemo verovati!)  Met je u jednom periodu svog života osetio potrebu da ugradi plastičnu lutku u svoje telo...

Čak su i psiholozi bili šokirani kada su čuli za njegov neobični poremećaj. "Imamo ljudi koji imaju potrebe da se kastriraju, da ostranjuju sebi udove... Impulsi su često pretrpljene traume u detinjstvu i to je slučaj i sa ovim gospodinom."

Miler se igrao isključivo lutkama kada je bio mali, a omiljena mu je bila Amanda. Njegova starija sestra mu je rekla da je preveliki da se igra lutkama (tada je imao 16 godina) i onda je ukrala Amandu. Ovo je Meta slomilo.

"On je bukvalno voleo tu lutku, bila mu je kao dete, majka i ljubavnica zapakovane u plastičnu ljudsku formu", rekao je psihijatar.

Prošle godine, Miler je posle 32 godine pronašao lutku na tavanu. Ovo je podstaklo njegovu sestru da ga sve više provocira. Našla ga je kako kupa lutku, hrani je i zove "moj mali zrak sunca"... Rekla je Mileru da ovoga puta neće sakriti lutku, već će je spaliti.

Met je tada pao u delijum. Odlučio je da je više niko nikad neće uzeti od njega i odlučio da je ugradi u svoj stomak.

Nije mogao da pronađe hirurga u Americi koji je hteo da uradi operaciju, pa je otišao na Kostariku gde je platio 50.000 dolara za ovaj neobičan poduhvat.

"Uradiću svakom bilo koju operaciju koju želi, samo ako plati u kešu", rekao je plastični hirurg. "Prošlog meseca sam odstranio čoveku penis i isti mu prišio za repnu kost. Hteo je rep, sada ga i ima".

Miler je trenutno na specijalnim lekovima koji pomažu telu da ne odbaci strani objekat. To je isti lek koji se daje kod transplatacije mozga, jetre i srca. Met je trenutno u veoma dobrom stanju.

"Moja sestra će sada morati da izvuče bebu iz mog tela, ali bukvalno. To može da mi napravi velike zdravstvene probleme, pa čak i smrt. Iako je veoma okrutna, ipak mislim da to neće smeti da uradi", rekao je Miler.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala