Najzanimljiviji sajt Balkana


Iz Kine nam dolazi ova bizarna i zanimljiva vest.Zhang Nan (56) iz grada Honghua u provinciji Hubei se kupao sa živim jeguljama,odnosno bio je podvrgnut tremanu čišćenja kože,kad se jedna mala jegulja uspela zavući u njegov penis odnosno mokraćni kanal.!

Ovaj tretman je sličan tretmanima s ribicama koje jedu mrtvu kožu sa nogu i kako neki navode podmladjuje za 10-ak godina.
Nan je izjavio povodom ovog bizarnog i neobičnog slučaja -"Ušao sam u kupku da bih obavio ovaj tretman,osećao sam kako jegulje grickaju lagano moje telo,ali  u jednom trenutku sam osetio jak bol i shvatio da mi se mala jegulja pokušava uvući u penis!!"
"Pokušao sam je uhvatiti i nekako izvući napolje,ali u tome nisam uspeo bila je jako klizava,pobegla mi je,i tako mi se uvukla u mokraćni kanal"

Zhang  je onda što brže je mogao otišao je u bolnicu,gde je bio podvrgnut trosatnoj operaciji.Lekari su mu na kraju izvukli malu jegulju dugu 15 centimetara iz mokraćnog mehura koja je već bila uginula!!

Hirurg Jin Wang je izjavio posle operacije "Promer mokraćne cevi je malo manji od promera jegulje,ali zbog izuzetno kliske kože jeguljice ova se uspela probiti do samog mokraćnog mehura kroz mokraćnu cev".
izvor:metro.co.uk

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala