Najzanimljiviji sajt BalkanaEmilie Falk AND Lin Backman
Dve Indonežanke inače blizankinje su se srele nakon gotovo 29 godina,njih dve su bile razdvojene gotovo odmah po rođenju.Ništa tu ne bi bilo čudno da da su ove dvesestre blizankinje živele samo 40 kilometara udaljenosti jedna od druge u dva južna švedska gradića.

 Emilie Falk i Lin Backman su usvojile dve švedske porodice u Indoneziji, ali ni jednoj porodici koja  ih je usvojila nije rečeno ništa o postojanju druge bliznakinje.Jednom su tako taksista pitao Backmanovu o njih drugoj sestri.Posle toga koristeći Facebook i mrežu u indoneziji za usvajanje dece od strane švedskih parova Emilie je potražila Lin.

Kada su se našle Falk I Lin su razgovarale preko facebookaFal je napisala u poruci "Ja sam rođena 18. marta 1983 u Semarangu i ime moje biološke majke ime je Mariati Rajiman" Ubrzo je dobila odgovor od Lin: „Vau,pa to je ime moje majke,i isto tako  moj datum rodjenja!!" Ubrzo potom su se dogovorile da se nađu,na njihovu sreću bile su samo jedna od druge 40 kilometara.

Posle uponzavanja njih dve su dale svoj DNK radi testiranja koja su pokazala da su Emilie i Lin sestre blizankinje skoro sa 99,98% verovatnoće.Obe blizankinje sestre su učiteljice,udale su se na isti datum,različite godine,dok im je prvi ples na vjenčanju im je bio uz istu pesmu

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala