Najzanimljiviji sajt Balkana
Neobična i čudna bolest je zauvek izmenila dvojicu braće odnosno tok njihovog starenja.Neobična bolest je dvojicu braće Michaela Clark i Matthew-a kojis u srednjih godina vratila u djetinjstvo....

Ova boelst izgleda kao u filmu "neobičan slučaj Benđžamina Batona" sa Bred Pitom u glavnoj ulozi gde starac vremenom postaje sve mlađi.

Kako prenosi Dalymail Michael Clark (42) je nekada bio pripadnik Kraljevskih vazduhoplovnih snaga,sada je postao beskućnik i sada se ponaša kao dete od 10 godina.!

Dok njegov brat Matthew (39), je zbog ove neobične bolesti izgubio svoj posao u fabrici i počeo se ponašati isto kao i njegov brat kao dečak od 10-ak godina.

Ovoj dvojici braće je dijagnostifikovana retka bolest leukodistrofija,koja napada mozak, nervni sistem i kičmenu moždinu osobe.Koliko je ova bolest retka u Velikoj britniji boluje svega 100 ljudi.

Braći danas je najomiljenije da gledaju Štrumfove,Alisa u zemlji čuda,dok Matthew je omiljeni film "Povratak u budućnost" a obadvojica vole da se igraju društvenih igara.


 ''Od potpuno formiranih i normalnih odraslih osoba su postali su prekonoći deca.Pre nekolko dana Matthew je izašao vani i s kupio sebi igračku voz.

Dok je Michael je video balon i non stop je upirao prstom u balon.Jednsotavno,ono što interesuje decu,sada interesuje i njih dvojicu'', izjavio je njihov otac Antony, medijima koji se sada brine o njima.

Na žalost vremenom su Michael i Matthew izgubili mogućnost govora a što je još tužnije više ne mogu ni da hodaju.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala