Najzanimljiviji sajt Balkana

beba rodjena
Bračni par i Sjedinjenih država, poreklom iz Nigerije, 17 godina se mučio i pokušavao da dobije decu. I napokon trudnoća se dogodila tokom trudnoće očekivali su četvorke....

međutim 11. maja ove 2017.godine postali su roditelji - šestorki!

Ajibola Taivo je prava majka heroj, iznela je rizičnu trudnoću i na svet donela tri dečaka i trio devojčice. Deca su rođena u bolnici u Ričmondu u Virdžiniji na carski rez i teže između 500 grama i kilograma.

Novopečeni roditelji su znali šta ih čeka, i da će im kuća biti poput vrtića. Ajibola i njen suprug Adeboie bili su presreći kada su saznali da će konačno dobiti naslednike, i na prvom ultrazvuku u novembru shvatiili su da će dobiti četvorke.

Čuli se otkucaje četiri srca, a onda su u januaru otišli na još jedan redovan pregled i lekari su otkrili još dve bebe
setorke bebe usa
Ovakva trudnoća je veoma rizična i bio je potreban tim od 40 ljudi koji bi učestvovao u porođaju. Tim je unapred vežbao i sve pripremao za vanserijski porođaj.

Majka je otpuštena iz bolnice prošle nedelje, dok je šestoro novorođenčadi i dalje na intenzivnoj nezi. Svi lepo napreduju, i majka ih drži na grudima kako ni ostvarili kontakt.

"Nadam se da će najmanje od mojih šestoro dece da odraste i kaže "ja sam bio tako mali, a pogledaj me sada" - nežno priča majka Ajibola.

Poslednje šestorke koje su stigle na svet, donela je jedna majka na Trinidadu u martu 2013, ali su samo tri bebe preživele.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala