Najzanimljiviji sajt Balkana
Neobičan slučaj ranjavanja zabeležen je u sarajevskom naselju Boljakov Potok,i to na turniru u malom fudbalu Kako prenosi sarajevski "Dnevni avaz", tokom turnira Duško Krtalica (51) se požalio na povredu glave,misleći da je to posledica udara glavom od stativu gola....

Ipak u pitanju je kako se na kraju ispostavilo je metak ispaljen iz pištolja "Crvena zastava" kalibra devet milimetara koji je Duška pogodio u glavu, ostavši pritom u lobanji nesrećnika.On je neposredno pre toga osetio da ga je nešto pogodilo u glavu, ali je nastavio da igra tj. brani, kao da se ništa nije dogodilo.

Gloman Duško je na meču je primio samo jedan gol, ali je po okončanju utakmice Krtalica primetio da mu se ruka koči, te da ima poteškoće sa govorom.Kada su Duška prebacili u Hitnu pomoć Kantona Sarajevo lekari su ostali šokirani - na snimku glave jasno su videli metak u glavi!

Nesrećni golman je operisan na Klinici za neurohirurgiju.
"Pacijentu je tokom operacije odstranjeno strano telo iz glave.Nakon toga je prebačen na Odelenje intenzivne nege Klinike za neurohirurgiju.Za sada je stabilnih vitalnih parametara"izjavila je Biljana Jandrić, portparol Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Ispostavilo se da je do slavljeničkog pucanja došlo na jednoj od tri svadbe koje su tog dana održane u pomenutom sarajevskom naselju, zbog čega je priveden 42-godišnji Sejno Ligata koji je predao svoju "dugu devetku".Policija utvrđuje okolnosti ranjavanja s obzirom na to da je na svadbi bilo još svatova te se tek treba sa sigurnošću utvrditi ko je ispalio sporni metak.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala