Najzanimljiviji sajt Balkana


Brazilac Fabio Beraldo Rigol (47) iz grada Santa Izabel već 13 godina živi na jednom čudnom i bizarnom mestu - grobnici !Ova grobnica u kojoj Fabio živi je grob njegovog prijatelja....

Fabio je inače nekada bio po zanimanju berzanski službenik  a na ulici se odnosno u prijateljovoj  grobnici nakon niza nesrećnih okolnosti koje su počele  prvo gubitkom posla, potom kada je "ušao" u svet droge i na kraju  odlaskom u zatvor.

Nesrećnog Fabia se čak i porodica odrekla, tako da je završio na ulici i ni sam ne zna kako se jednog kišovitog dana našao u grobnici svog pokojnog prijatelja.


Fabio tvrdi da je od prijatelja “dobio saglasnost” da podele njegovu grobnicu predviđenu za šestoro i od tada je tu skoro stalno već 13 godina.On napušta grobnicu samo kako bi isprosio hranu u Santa Izabeli, a Bog se pobrinuo da mu neko uvek pomogne da ne ostane gladan.

Brazilac Fabio ipak kako on kaže i želi nema nameru da se do svoje smrti zadrži u društvu svog pokojnog prijatelja odnosno u grobnici u kojoj sada živi nego se nada da će uskoro naći posao i steći kuću, makar to bila samo jedna soba sa kupatilom.

Dodaj komentar


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala