Najzanimljiviji sajt Balkanaalergičan na zimu
Bernard Ward iz grada Derry-ija iz Severne Irske,ima neobičnu bolest odnosno alergiju.Wardova koža burno reaguje na dodir sa bilo čim hladnim...


Prosto rečeno Vord je alergičan na zimu samo jedna jedina pahuljica bi mogla da ga ubije! Warda čak i sam dodir sa snežnom pahuljom ili  kriglom hladnog piva bi mogao da ga dovede do anafilaktičkog šoka

On mora da se utopljava čak i kada je u kući, a kada je napolju veoma hladno, ne usuđuje se da izađe. I teretana mu je zabranjena jer rashladni uređaji uzrokuju nesvesticu i lupanje srca, a posledice mogu biti pogubne.

Britanski doktori veruju da se kod Warda razvila alergija nakon što je na temperaturi od  -10 stepeni Celzijusovih 2012. godine kada je svakodnevno autobusom putovao do posla u Belfastu.

"Svaki put dok sam čekao autobus ruke bi počele jako da me svrbe i peku kao da sam ih stavio u koprive"opisuje on svoje iskustvo i dodaje:

"Lice me je takođe peklo i svrbelo i počeo sam da se gušim.Potom sam otišao da obučem nešto toplije u hotelu,i onda je primetio da su mu i butine otekle i prekrivene pečatima."
priseća se Ward

Vord strahuje od predstojeće ovogodišnje zime.
 "Plaćam ogromne račune za grejanje kao toplu odjeću, ali drugog izbora ja nemam.Od pojave alergije u potpunosti mi je promijenjen život. Sada je sporan i jednostavan izlazak sa drugarima u pab", istakao je Ward.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala