Najzanimljiviji sajt BalkanaKeith Martin
Britanac Keith Martin (42) iz Londona,će uskoro dobiti najverovatnije priznaje da je on najteži čovek na svetu! Verujemoda će i ponetu ovu pomalo nezahvalnu titulu i rekord jer on ima toliko veliku kilažu...

.. da je skoro nepokretan, on zadnjih skoro 10 godina nije u mogućnosti da izađe iz svog kreveta.A gde bi i mogao kada težina ovog "debeljuce" iznosi 368 kilograma,što ga čini najdebljim čovekom na svetu!

Za njegovo zdravlje se brine "vojska" od 18 ljudi odnosno medicinskih tehničara,sestara i negovateljca.Osam radnika mora non stop ovom "debeljuci" biti na usluzi zbog njegove težine,kao i četri medicinske sestre koje dolaze 4 puta nedeljno da kontrolišu otežan rad njegovog srca  zbog  prekomerne težine.Isto tako kada odlazi na preglede po Maritna dolazi specijalno vozilo koje ga prebacuje u bolnicu u severo-zapadnom delu Londona koja se nalazi u blizini njegovog stana.

Martin je toliko debeo da njegov obim struka iznosi nevrovatnih 1.75cm tako da nije bio u stanju čak ni da nadje odgovarajuću odeću za sebe.Sa ovom ogromnom težinom Martin je je preuzeo titulu od najtežeg čoveka na planeti.

Predthodni nosilac ove (nezahvalne) titule je Meksikanac Manuel Uribe (44) koji je imao težinu od 571 kilograma.U međuvremenu meksikanac je otišao na dijetu i kako smatraju izgbio je na težini otprilike oko 196 kilograma.Ali zvanično ovaj meksikanac se još dalje se vodi kao najteži čovek u Ginisovoj knjizi rekorda.

Martin je takođe preuzeo i titulu najdebljeg britanca od Pola Masona koji je radio nekada kao poštar,2002.godine on je težio oko 444 kilograma toliko je bi veliki da su morali deo zida i  prozor srušiti da bi ga izneli vani uz pomoć krana izneti i dopremiti u bolnicu

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala