Najzanimljiviji sajt Balkana
Christian Drummond ( 40) iz iz Sussexa u Velikoj Britaniji ima neobičan posao on igra na kviz mašinama po barovima i taj mu posao donose više od 75.000 evra za godinu dana.U svoju kockarsku karijeru je krenuo tokom studija.....

Tako eto mu se posrećilo posle već prve odigrane partije i od tada nije prestao zarađivati novac na kviz mašinama.

Kristijan zarađuje tako što posećuje noćne barove, pubove i klubove širom Velike Britanije.Na svom spisku poseta do sada je zabeležio gotovo 10.000 barova.njegova satnica nekada ok 75 evra .Na svoj dobitak to jeste posao ne mora da plaća porez  je je ovakav vid prihoda u Engleskoj se vodi kao dobitak od kockanja.

 Igrajući tako kvizove na aparatima Drummond je sebi uspeo da obezbedi školovanje,putovanje,a na kraju i svoje venčanje.Najdraža od svih igara mu je kako on kaže igra "Colour of Money".

"Kada obiđem sve pubove u jednom gradu,polako krenem u drugi grad.Tako mi prolazi dan za danom i tako merim svoj život.ja na primer u proseku svakih osam minuta moram platiti što ponekad me dovodi do ludila", izjavio je Drummond.

 Iz bara su ga samo jednom izbacili i to kada su ugasili mašine kako bi ga spriječili da dalje pobjeđuje na mašinama za kvizove.
 "Vremenom meni putovanja postaju naporna, dok mozak se na ovaj način dolazeći do novca neprestano  umara jer stalno gledam u ekran mašine.Na primer posle deset sati igranja na kviz na mašinama postanete pomalo "čudna" i"luda" osoba. Ja svoj mozak želim koristiti  na drugi način a ne na ovaj "rekao je Kristijan Drumond

 "Nisam mogao naći nikakav posao pa sam odlučio baviti se ovim profesionalo.Ponekad je teško kada trebam reći ljudima čime se bavim.Na samom početku braka moja supruga mi nije verovala da se bavim ovakvim poslom.Ipak kada je zaista shvatila da se jabavim jednom vrstom kocke tražila je od mene da prestanem."

"Sada joj to ne smeta, jer nam na taj način osiguravam novac za naš dom.postoji i još jedno naše pravilo nema kockanja kada idemo u zajednički izlazak u grad" dodao je na kraju intervjua
Kristijan kaže da če da se sigurno povuče iz ovog "posla" sa kviz mašinama i pokuša da nađe normalan posao.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala