Najzanimljiviji sajt Balkanau njoj 15 različith ličnosti
Britanki Kimi Sends (23) iz grada Velsa, dijagnostifikovan je disocijativni poremećaj identiteta.Ili lakše da vam objasnimo Kimi je višestruka ličnost i svoje telo deli sa još 15 ličnosti.Svih ovih 15 ličnosti može u bilo kom....

treutnuku preuzeti psihu i kontrolu nad njom

Olakšavajuća okolnost za Kimi je ta da ovih 15 ličnosti koje se manifestuju kroz nju nisu agresivne i opasne, pa se tako njoj nikada nije ništa loše desilo. Ovde je reč o 15 poptuno različitih osoba, i po karakteru i po godinama, a i po polu.

Među njima je japanski kuvar Satou (22), blizanci Džek i Sejfir (4), aerobik zavisnica Fiona (17), muškarac iz Jorkšira Eši (23) i biseksualna ljubiteljka žurki Teodora (15), tako da Sendsova mora kod kuće da poseduje sve – od igračaka i slatkiša do alkoholnog pića.

Kris Li, Kimin dečko, kaže da je veoma teško sve ispratiti, jer se oseća kao da žive u jednoj velikoj porodici. Osim što je teško što nikada ne zna kada će njegova devojka postati neko drugi, nije nimalo jeftino kupiti 16 različitih novogodišnjih poklona.

Li zna da će mu se nekad desiti da vodi decu u zološki vrt, da provede muško veče sa svojim “drugom” ili da provodi romantične trenutke sa svojom devojkom, ali mu to ne predstavlja veliki problem, jer se vezao za svaku osobu. Dogovor je, međutim, da se nežnosti ne razmenjuju ni sa kim osim sa Sendsovom lično i ponekad sa Koumijem, jer je on gej.

"Morate da napravite puno kompromisa kada imate još 15 ličnosti.Dečaci bi se ljutili kada bih nosila haljine, pa moram da imam odeću za svee" izjavila je Sendsova. Iako joj je teško što ponekad u školi njena muška ličnost flertuje sa devojkama, pa se posle priča da je ona lezbijka, Kimi je i dalje optimista u pogledju svoje bolesti.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala