Najzanimljiviji sajt Balkana




Džordž King je beba za koju možemo reći da je pravi mali rekorder jer je po  rođenju mali Džordž imao čak 7,2 kilograma.! Inače ovaj mali "div" se rodio prirodnim putem.Međutim dokotri nisu ni slutili da će im zadati toliko glavobolje prilikom dolaska na svet ....


Porođaj je bio veoma težak jer su se Džordžu zaglavila ramena, pa je ostao bez kiseonika neko vreme. Lekari su mu davali samo deset odsto šanse da preživi, no mali junak je uspeoTako je britanka Džejd Paker rodila je sina Džordža teškog celih 7,2 kilograma,ito kako smo rekli  prirodnim putem,nakon 16 sati trudova.

Džejd  se porodila 11. februara, a nakon četiri i po nedelje "maleni div" Džordž King je pušten iz bolnice.Džordž je inače bio dva puta veći nego prosečna beba pri porođaju, a već sada nosi odeću za bebe stare šest meseci.

„U sali za porođaj je bilo 20 lekara. Bilo me je strah, kao i moju mamu koja je bila sa mnom. Svi su bili šokirani njegovom veličinom. Ali, on je pravo malo čudo", izjavila je Džejd za Bi-Bi-Si i dodaje niko nije znao da će beba biti tako velika.

„Tokom trudnoće sam bila sve veća i veća, ali srećom, sve se dobro završilo i sada smo kod kuće", kaže Džejd koja je visoka 1,64 metara.Samo jedna beba u Britaniji je bila teža od Džordža Kinga pri rođenju.
izvor:rts

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala