Najzanimljiviji sajt Balkana

surogat kcerka britanija
Britanaka Džeki Edvards (47) iz sela Južni Horrngton želela da ima dete sa novim suprugom Polom, na žalost po nju ona nije mogla imati. Zato je svojoj majci u pomoć pohrlila kćerka Ketrin (29)....

koja je pristala da bude surogat majka i na svet je uspešno donela malog Kaspijana.

Ketrin je uradila ovako "bizarnu" stvar, jer njenoj majci  dstranjen deo materice, a jajne ćelije su polako počele da odumiru.

Ovo je prvi ovakav slučaj u Velikoj Britaniji i pokrenuo je brojna pitanja, ali za Džeki, Ketrin i Pola je jedino bitno da su dobili dečaka Kaspijana čiji dolazak ih je ispunio velikom srećom i ljubavlju i kompletirao njihovu porodicu.

"Kaspijan mi je doneo veće uzbuđenje od ostale dece jer smo se mnogo trudili da ga dobijemo, a pomoć koju je pružila Ketrin je zaista nemerljiva" izjavila je Džeki za britanske medije.

Ketrin je uporna u tvrdnji da se jednostavno oseća kao ponosna starija sestra.

"Ponekad prepoznam svoje crte na njemu, ali i sa ostalom braćom i sestrama imam dosta sličnosti, tako da što se mene tiče mi smo brat i sestra" rekla je Ketrin.

Džeki i Pol odgajaju malenog Kaspijana u idiličnom seocetu u Somersetu u kući koja je nekad bila crkva, a sada je pretvorena u udoban dom.

Zajedno imaju sedmoro dece, Džeki petoro i Pol dvoje iz prethodnih brakova i sada su jedna velika, srećna porodica.Naravno Kaspijanu će jednog dana reći kako je došao na svetDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1