Najzanimljiviji sajt Balkana
Lesli Kjuzak (55) iz Varingtona u Češiru, Engleska, noći spavajući poseti svoj frižider da bi mogla da jede u ogromnim količinama.Lesli svake noći u svoj organizam unese čak 2.500 kalorija, što je ...
dovoljno za celi dan i to sve radi u snu a razlog za to je rijedak medicinski poremećaj....

Britanka u snu do sada se nije posekla ili povredila,jer ona čak i kuva dok spava odnosno mesečari.Lesli,je razvedena majka i ima troje djece, šta je pojela otkriva tek jutro poslije, jer pronalazi ostatke i ambalažu od hrane.

Ona kako smo rekli u snu seče hranu i pokušava da je skuva na šporetu na plin,time sebe dovodi  u opasnost.Mesečarka koja jede u snu Lesli se ne ograničava samo na hranu, već je čak pokušavala da jede boju,vazelin i sredstvo za pranje sudova.

Pošto je količina kalorija koju unese u toku noći je preporučen dnevni unos za muškarca, ona se i ugojila. Da bi to korigovala tokom dana trudi se da jede samo salate i voće.

Doktori za sada nemaju objašnjenje za njeno mesečarko jedenje hrane,ali vjeruju da pati od poremećaja ishrane koji se manifestuje noću, tokom sna, kada osoba nesvjesno konzumira velike količine hrane.Doktor Pol Riding neurolog iz univerzitetske bolnice Džejms Kuk,kaže da su ovi slučajevi veoma rijetki,ali da se dešavaju.

"Počela sam da nalazim zalogaje i nered u kuhinji ali nisam shvatala da sam to ja uradila.Kad sam najzad povezala sve, osjećala sam se veoma osramoćenom i krivom" izjavila je Lesli.

Sama Lesli smatra da ona godinama boluje od poremećaja koji je tek nedavno obelodanila ukućanima i odlučila da potraži stručnu pomoć.
"Bila sam preplašena da  ne izađem na ulicu i doživim neku nesreću.Koristila sam oštre noževe i bilo je samo pitanje vremena kada bi mi se moglo desiti nešto ozbiljnije"dodala je na kraju intervjua Lesli

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala