Najzanimljiviji sajt Balkananajvisa porodica  na svet

Britanska porodica Van Klif-Bolton iz Eseksa je najviša u Velikoj Britaniji.Verovatno uskoro oni bi mogli postati i najviša porodica na svetu.! ....


Jer trenutno što se tiče visine cela porodica Klif-Bolton zajedno je visoka oko deset metara.!

Njihovi najmlađi članovi, 17-mesečni blizanci Ezra i Gabriel već su visoki 85 centimetara. To je vrlo iznenađujuće, naročito ako se u obzir uzme da su rođeni 4 nedelje pre termina.

Roditelji ističu da moraju da im kupuju odeću za trogodišnjake i da su na dobrom putu da postanu najviši blizanci na svetu.

Njihov stariji brat Lukas (11) je najviši dečak u razredu. Visok je zapanjujućih 1.62 cm. Sestra Eva (8) je visoka 1.40 cm, mlađi brat Džona oko 1.20 cm. Majka Keiša je visoka 1.95 cm, a otac 2.13 cm.


"Lukas i Džona su vrlo visoki za svoje godine i apetit im je ogroman. Lukas pojede tri sendviča posle škole i još ima prostora za večeru. Viši su od svih svojih vršnjaka, kao i Eva", kaže mama Keišanajvisa porodica na svetu

Bivša košarkašica Keiša kaže da bi Lukas mogao da krene njenim stopama jer ga zanima sport, ali trenutno ima problema sa leđima zbog brzog rasta.

"Jako ga boli. Druga deca nemaju tih problema. Svi su prilično mršavi iako puno jedu. Ne izlazimo puno jer ne stižemo. Sa petoro dece, od kojih su dve bebe, sve je vrlo užurbano i zaposleno, ali mi to obožavamo i ništa ne bismo menjali", rekla je Keiša.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala