Najzanimljiviji sajt Balkana

penzioner tražio u oglasu golu čistačicu

Britanski penzioner Džon (70) iz Bristola pre par dana je postavio na internet oglas u kom traži spremačicu koja će da obavlja poslove po kući, ali ona mora biti gola.!...Posle dve nedelje, koliko je aktuelan ovaj čudni penzionerov oglas do sad je dobio čak osam odgovora ( ponuda)


"Imao sam spremačicu od maja prošle 2015. godine, ali se ona preselila u Gloučester pre dve nedelje. Ona je studentkinja menadžmenta i baš smo se lepo družili", započinje priču Džon.

"Ona nikada pre nije radila nešto slično tome, što mi se svidelo. Mislim da joj je to malo ulepšalo život. Jednostavno tražim nekog ko želi da ima avanturu", rekao je Džon, koji spremačicu plaća izdašnih 20 funti na sat.

"Ja sam voajer, priznajem, to je privatna stvar. Nije me sramota toga", priča Džon.

Džonova bivša "gola" služavka preselila se u Gloučester kada je njen muž dobio unapređenje.

"Zaposlio sam jednu učiteljicu, ali je dala otkaz jer ju je uplašila afera oko nastavnika koji su otpušteni zbog rada u seks industriji", rekao je ovaj penzioner.

Kada se završi smena za čišćenje, Džon kaže da često sedne sa ženama (čistačicama) uz čašu vina, ali ništa više.Džon koji se razveo pre 25 godina izjavio je da preferira prirodne devojke

"Ja sam prilično izbirljiv. Voleo bih da to bude neko ko ima ličnost, da mogu da razgovaram sa njom. Najradije bih da budu od kasnih dvadesetih do ranih tridesetih. Upoznao sam jednu ženu, ali ona je bila veoma nervozna. Meni to nije bilo u redu", ispričao je on.

"Ne volim "barbike". Drugari su me odveli u striptiz klub za moj 60. rođendan gde sam uspeo da zaspim", otkrio je Džon.

Na kraju da kažemo da reakcije na internet oglas za golu čistačicu su varirale od onih koji su ga pohvalili do onih koji su ga osudili.

"Što se tiče žena, pola su rekle da bi volele da imaju hrabrosti da to urade, ali drugi su rekle da je to strašno i odvratno", objasnio je Džon.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1