Najzanimljiviji sajt Balkana

cctv policeman Pomalo čudno i smešno ali u britanskom gradu Sussex-u je jedan neidentifikovani policajac jurio je samog sebe i to celih 20 minuta,"zahvaljujući" grešci operatera koji je bio

za bezbednosnim video kamerama grada Sussex-a.Ovaj "smotani" operater policajac je zamenio policajca za osumnjičenog!

Policajac je bio na terenu,nadgledajući deo grada Sussex-a gde se dogodilo par provala.Dok je policajac tragao za osumnjičenim, operater za kamerom mu rekao da je primetio nekoga ko se ponaša sumnjivo.Na žalost ovaj operater nije shvatio da na ekranu ima policajca u civilu.

Operater je davao uputstva policajcu gde da se kreće,celo vreme navodeći mu da je osumnjičeni veoma skoro da su i u istoj ulici.
"Svaki put kad bi "osumnjičeni" ušao u neku ulicu,operater za kamerom je odmah policajcu sugerisao kud da ide, a kad god bi ga operater pitao šta vidi,ovaj bi odgovarao da mu nema traga".


"S Ovim neobičnom događajem kasnije smo se svi šalili",dodao je policajac u civilu kome se desio smešni incident.Tako je policajac u civilu proveo skoro 20 minuta u trci sa samim sobom.

Na sreću policajca u civilu ovo je okončao narednik iz policije,koji je ušao u kontrolnu prostoriju za kamere i prepoznao "osumnjičenog" kao policajca da bi posle ove smešne situacije počeo se smejati.

Detalji ovog smešnog i čudnog događaja"procurili" su u magazin policijskog udruženja "Policija" takoda za ovo su ubrzo svi znali.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala