Najzanimljiviji sajt Balkanadivlja svinje
Leja Tarnera britanskog ambasadora su u Beču napale divlje svinje.! Diplomata nameravao je da se opusti u bečkom Zoo-parku „Lainc“,...

a tog dana, zbog nemilog susreta sa divljim svinjama, sećaće se dugo.

Jer je bliski neprijatni susret sa divljim svinjama u šumi završen je po njega sa lakšim povredama ruke.

Kako je napisao na svom blogu, posle povratka iz jednog restorana u parku, koji je jedna vrsta zoološkog vrta, naišao je na grupu divljih svinja.

"Najedanput video sam grupu od oko 25 životinja, mlađih i starijih, koje su prelazile put na oko sto metara od mene", kazao je ambasador Lej

Ambasadoru je najpre susret sa čoporom divljih svinja bio interesantan, pošto dosad nikada nije video izbliza tu vrstu divljači. Međutim ta zainteresovanost brzo se pretvorila u dramatično bekstvo iz šume.

"Čuo sam iza sebe bučno udaranje nogama o tlo i shvatio koliko je opasna situacija u kojoj sam se našao“, napisao je ambasador koji se prilikom bežanja od divljih svinja setio da u slučaju napada treba da pronađe uzvišenje ili drvo.

"Video sam ispred sebe složeno drveće na koje sam se popeo", preneo je on.

Međutim, tokom penjanja na složena stabla, koja su mu spasila život, on je povredio desnu ruku, zbog čega sada nosi zavoj. Nakon što su divlje svinje nestale u šumi, ambasador je krenuo kući, ali i izvukao pouke.

"U takvoj situaciji bi trebalo smireno ići unazad, što naravno skriva rizik od padanja", napisao je on.

Britanski diplomata je dodao da nije ljut na divlje životinje što su ga napale i rekao da će i dalje da se šeta u prirodi usred Beča i parku "Lainc", ali ovaj put, kako podvlači, uvek noseći sa sobom "set prve pomoći."

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala