Najzanimljiviji sajt BalkanaTajvanac Ah Ji još uvek čeka devojku za sastanak
Tajvanac Ah Ji (47) je još uvek nespreman da prihvati da ga je devojka "izradila", u vezi sastanka te odbija otići s mesta gde je zakazao sastanak sa devojkom pre punih 20 godina!
On smatra da tadašnja devojka koja mu je zakazala sastank je ljubav njegovog života?!....

I tako.... čekajući, Ah Ji živi već pune dve decenije živi na železničkoj stanici čekajući devojku s kojom je davno ugovorio sastanak. mada je i danas nejasno da li ju je znao od pre ili je reč o ugovorenom sastanku, Ji odbija otići sa železničke stanice te je vremenom postao maskota grada

Prvih nekoliko godina, mogli su ga videti na vrhu velikog stepeništa, kao da svakog momenta iščekuje da se pozdravi s nekim Međutim, nakon nekoliko godina čekanja devojke da u dođe na sastanak, on se preselio na izlaz železničke stanice, gde svaki dan posmatra putnike kako prolaze u nadi da će se susresti sa devojkom

 Ah Ji preživljava i živi tako što ga redovno obilaze socijalni radnici, a prolaznici mu često daju hranu. Kako je postao maskota stanice, tako mu prilaze i ulični prodavci i donose sve što mu je neophodno. Njegova porodica ga je u početku stalno obilazila, a sada dođu samo da mu donesu čistu odeću.

Iako su ga godinama ubjeđivali da se vrati kući, on to odbija, uporno čeka "svoju djevojku". Pre tri godine socijalni radnici su mu pronašli stan blizu stanice, ali on je to odbio, jer, kako sam kaže, čekanje mu je već prešlo u naviku.

Čak su pokušali da ga smeste u lokalnu bolnicu, ali je pobegao nakon svega par dana i vratio se na svoje staro mesto  na železničku stanicu! Pre par meseci u ovaj bizarni slučaj uključile i gradske vlasti. Vlasti su pokušale,organizovati večeru za Ah Jia sa članovima njegove porodice, ali i prijateljima koje je upoznao na stanici.

Odveli su ga i kod frizera na šišanje i brijanje inabavili  mu novu odeću. Navravnom ovaj gest razveselio Ah Jia ali kada su pokušali da ga nagovore da ode kući, on je to jednostavno odbio te se vratio na žečezničku stanicu da  čeka "svoju devojku" 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala