Najzanimljiviji sajt Balkana

sluškinja dobila tri miliona evra

Svi koji gledaju razno-razne latinoameričke serije mogli su da vide kako najobičnije sluškinje nasleđuju milione dolara(evra).Ponekad ovakve stvaris e dešavaju i u realnom životu....

Marija del Karmen Gordo (69) naslediće tri miliona evra nakon što je DNK analiza dokazala da je ona vanbračna ćerka bogatog andaluzijskog zemljoposednika Antonija Alvaresa Viljalona.

Mariji je trebalo čak 30 godina da se dođe do istine, iako je Gordo oduvek znala da je njegova kćerka. Marijina majka radila je kao sluškinja za Alvaresa još tokom četrdesetih godina 20 veka, i tada je bila u ljubavnoj vezi sa bogatim biznismenom koji je bio 25 godina stariji od nje.

"Kada je otkriveno da je ostala u drugom stanju, momentalno je dobila otkaz. U to vreme to je bio prvorazredni skandal " kaže Fernando Osuna, advokat Marije del Karmen Gordo, koji je potvrdio da ona sada polaže pravo na deo njegovog bogatstva.

Advokat je dodao da su Marija i njena majka, kao finansijsku podršku, dobile kuću u kojoj su živele. Gordo je detinjstvo provela kod bake i deke, dok je majka uporno tražila posao kojim će ih izdržavati.

"Bilo je to zaista teško vreme. Zamislite kako je biti samohrana majka u konzervativnoj sredini. Sećam se da su momci koji su bili zainteresovani za mene pobegli glavom bez obzira kada bi čuli da nemam oca" kaže Gordo, penzionisana krojačica i dodaje da se to odrazilo na njeno odrastanje.

Ona priznaje da joj majka nikada nije rekla identitet njenog oca, a ona nikada nije želela da pita, iz poštovanja prema njoj

"Međutim, svi u selu su znali ko je moj otac i rekli su mi - kaže Gordo koja je tek 2004. godine krenula u borbu za nasledstvo, jer to nije želela da učini dok joj je majka bila živa.

Antonio Alvares Viljalona umro je još pre 30 godina. Kako nije imao zakonskih naslednika, njegovo imanje je nasledila njegova rođaka. Prema španskom zakonu, kao jedino dete preminulog Alvaresa, Gordo ima pravo na 66 odsto celog imanja, ali će ona tražiti da je isplate, i trebalo bi da dobije oko tri miliona evra.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1