Najzanimljiviji sajt Balkana
Carl Jones(32) iz Velike britanije postao je medijska atrakcija zbog svog organizma.Sad se svi pitate u čemu je fazon? Pa ovaj Britanac ima nešto u svom ogranizmu ...

on ima ima četiri bubrega i tri gušterače. "Karl  je imao dve transplantacije nakon što su mu organi otkazali...

Umesto da mu doktori uklone organe koji su otkazali oni su se odlučili na potez da mu ostave u telu jer su želeli biti sigurni da će operacija s novim organima uspeti.

 "Imam dovoljno organa za malu porodicu.To je ludo.Jedina loša stvar je ta što teško gubim kilograme jer se svi nalaze napred u mom stomaku", rekao je Jones.

 Britanac je imao dijabetes u ranim godinama i proveo je stotine sati na dijalizama.Prvi bubreg i gušterača su mu transplantovani 2004. godine.Četiri godine kasnije operacija je morala biti ponovljena.

Karlov dijabetes je izlečen i sad on vodi normalan život. Radi kao vozač kamiona i ima jedno dete. "Možda imam četiri bubrega i tri gušterače ali barem donori imaju celo srce.Operacija je teška za organizam tako da je lakše podneti to da su organi ostali u meni", izjavio je Jones.

Nova gušterača mu je bila potrebna jer transplantirana nije produkovala dovoljno insulina,a bubrezi su otkazali zbog dijabetesa.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala