Najzanimljiviji sajt Balkanačovek magnet
Muhibija Buljubašić,(56) iz Srebrenika kod Tuzle zadnjih pet  godina ima  zaista neobične sposobnosti, koje, kako on kaže, nije znao iskoristiti na pravi način.....


On tvrdi da njegovo telo zrači posebnom energijom, za koju pretpostavlja da se radi o bioenergiji, pomoću koje je u stanju, bez posebne pripreme, u vertikalnom položaju na prsima, leđima, licu ili drugim delovima tela držati kašike, viljuške, noževe i druge metalne i ne metelane predmete.

Svoj neobičan dar čovek magnet to jeste Muhibija, kaže da ga nije ni na koji način trenirao, otkrio je sasvim slučajno pre pet godina. Uveren je da njegovo telo emituje “posebnu energiju”, zbog koje mu se različiti predmeti lepe za kožu. U početku je na telo stavljao samo metalne predmete, ali je ubrzo ustanovio da "posebna energija" privlači i plastične uređaje, poput mobilnih telefona,kremike i daljinskih upravljača.

Muhibija je prvo eksprimentisao sa metalnim priborom za jelo, da bi zatim prešao na druge predmete Buljubašić je takođe otkrio da se mu se i daljinski upravljači drže na čelu i da to može da bude zgodno, jer "neće da se zaturi". On kaže da je razvio neobičan dar bez ikakvih priprema i treninga.

Isto tako Buljubašić kaže  da ima i urođenu sposobnost otkrivanja izvora podzemnih voda uz pomoć dve ukrštene bakrene žice. Više puta je do sada pomogao komšijama i prijateljima da otkriju najpogodniju lokaciju za iskop bunara a može i da precizno u milimetar odredi trasu vodovodnih cijevi davno zakopanih duboko ispod zemlje.

Nauka za sada nema objašnjenja za  Muhibijine sposobnosti.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala