Najzanimljiviji sajt Balkanacrnkinja bela deca

Ketrin Hauart (35) je crnkinja rođena u Nigeriji, verovatno bi svi pomislili da će roditi decu meleze ali nikada decu bele boje kože, što se njoj i dogodilo.!...

Kada je Ketrin koja sada živi u Milton Kejnsu u Velikoj Britaniji posle porođaja prvi uzela u naručje ćerkicu Sofiju, nije mogla da veruje.

Devojčica je bila potpuno bela, kao i njen stariji brat!

Otac Ričard Hauart (37) je, doduše, Britanac svetle puti, ali na boju kože potomstva utiče više gena, pa je zato njihova put obično mešavina boje kože oba roditelja i može biti veoma različita.

Izgledi da oba deteta budu bela iznose 1:1000.000. Ketrinin prvenac Džona, koji ima belu kožu, svetlu kosu i plave oči, zbunio je ne samo njihove prijatelje, već i lekare.

Catherine Howarth je uverena da je jedina žena na svetu koja ima dvoje bele dece.!

"Kada je Džona rođen, genetičar mi je rekao da je veoma neobično da tamnoputa žena rodi dete plavih očiju i svetle kože. On kaže da verovatnoća da se to ponovo desi iznosi 1:1.000.000. Još niko nikada nije čuo da je crnkinja rodila dvoje bele dece zaredom."

Zbog izgleda svoje dece Ketrin se često suočava sa rasnim predrasudama. "Na ulici me pitaju da li sam im dadilja. To mi smeta", izjavila je za britanske medije.

Jedno je čini naročito ponosnom: njene dve lepe bebe su privukle toliku pažnju da se za Džonu ubrzo nakon rođenja zainteresovalo pet agencija za manekene.
 
Njegova sestrica Sofija je imala samo tri nedelje kada je dobila prvi manekenski angažman.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala