Najzanimljiviji sajt Balkana

u lancima zbog grafita
Komunalno preduzeće iz Varšave "Varšavski tramvaji"  je besno na crtače grafita i vandale koji im preko noći žvrljaju po vagonima metroa i vozilima gradskog prevoza Tako su u jednom od njihovih depoa uhvatili su crtača grafita..
.

na delu te ga za kaznu vezali lancem za tramvaj dok sve grafite ne očisti.

Obezbeđenje gradskog saobraćajnog preduzeća Varšave nabasalo je u jednom od depoa na dvojicu mladih crtača, kako žvrljaju po tramvaju.

Kad su komunalci pokušali da ih uhvate i predaju policiji, jedan je uspeo da im pobegne, dok su drugog, da i on ne bi umakao, vezali lancem nogu za tramvaj i naredili da počne da čisti "ružne" garfiteKada je policija stigla, videla je vezanog mladića, ali je otišla jer je patroli rečeno da su se sa njim dogovorili da nadoknadi štetu, neobičan događaj ( izrged) dogodio se prošle sedmice.

Za ovu scenu gde se vidi mladić okovan u lance kao srednjovekovni robovi pere tramvaj nikada ne bi "ugledala svetlost dana" da nije objavljena ove sedmice na internetu

"Počeli smo disciplinarni postupak protiv radnika u tom depou. Ne odobravamo takav način privođenja. Osuđujemo i ponašanje vandala koji uništavaju javni imetak, u ovom slučaju tramvaj vredan 1,6 miliona evra. To su pare svih Varšavljana. U prisustvu policije vandal je dobrovoljno pristao da očisti tramvaj, što je i učinio, i taj tramvaj je ponovo na ulicama Varšave“,izjavio je poljskoj televiziji TVN Varšava portparol komunalnog preduzeća "Varšavski tramvaji" , Mihal Povalka.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala