Najzanimljiviji sajt Balkana

pejntbol
U ovom našem svetu ima zaista raznih  i veoma čudnih poslova.Ovo je jedan od tih čudnih poslova odnosno oglasa za posao.Britanska pejntbol (engl. paintball) kompanija objavila je na svom sajtu...

UKPaintball.com oglas za posao za "živu metu",

Ili da vam malo pojednostavimo potreban je neko dovoljno hrabar da stoji i da izigrava "živu metu" dok će u njega biti ispaljivani meci sa bojom! A sve ovo radi toga da bi se proverio njihov kvalitet!

Kompanija je upozorila potencijalne kandidate da ovaj posao za sobom povlači i "izvesnu dozu bola, neprijatnosti i po koju modricu", pre nego što ih omogući klijentima koji vole da upražnjavaju pejntbol ratovanje.


Takođe, oni koji se prijave za posao treba da znaju i da će tokom testiranja nositi "vrlo malo odeće na sebi", kao i da se "pripreme za najgore moguće scenarije".

Ono što je dobro kod posla je fleksibilno radno vreme, pokrivanje troškova puta, kao i zarada od 40.000 funti (oko 50.000 evra).

Uprkos svim navedenim rizicima, za ovaj čudni ali i zanimljiv posao se već prijavilo 40 kandidata tj "živih meta" za pejntbol.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala