Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija:Trudnica
Džesika Alen iz Kalifornije,SAD već je imala dva sina kada je pristala da bude surogat majka, a kineski par je tu uslugu trebalo da joj plati 30.000 dolara....

Nakon što Džesiki ubacili tuđi embrion sve se odvijalo normalno, ali se sredinom šeste nedelje trudnoće desilo nešto neočekivano: ispostavilo se da mama nosi dve bebe, a ne jednu

Veoma se retko događa da se embrion podeli, ali mora da se baš to desilo, uveravali su je stručnjaci koji su nadgledali trudnoću.

Kada je Džesika Alen rodila dve različite bebe niko se nije iznenadio, a kineski par je dobio decu kako je i bilo dogovoreno. Ali usledilo je šokantno otkriće

U intervjuu "NewYork post” mama je ispričala da joj se kineski par javio posle nekoliko meseci i rekao da bebe ni najmanje ne liče jedna na drugu.

Posle analize DNK ispostavilo se da jedno dete ima genetski materijal kineskog para, a drugo - Džesike i njenog supruga Vordela Džaspera! Tako je Džesika ostala trudna dok je već bila u drugom stanju!

Kako su lekari kasnije utvrdili, reč je o izuzetno retkom slučaju nazvanom superfetacija, kada majka ostane u drugom stanju iako je već trudna! Dosad je zabeleženo svega desetak ovakvih slučajeva, pa je jasno da su šanse da se ovo dogodi ne veće od, laički rečeno, jedan u milijardu.

Nakon što su saznali rezultate Džesika i njen partner suočili su se sa ozbiljnim problemima. Kineski par je, doduše, vratio agenciji dete koje nije njihovo, ali je zatražio odštetu od oko 200.000 dolara, preteći da će dete dati na usvajanje ukoliko je ne dobije.

Džesika i Vordel, međutim, nisu hteli da plate "otkup"za svoju bebu, a kada je agencija za surogat majčinstvo od njih zatražila dodatnih 70.000 dolara zbog "pretrpljenih teškoća", par je rešio da ih tuži.

Posle svega, dečak po imenu Malaki najzad je tamo gde i treba da bude, kod svojih pravih bioloških roditelja...

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala