Najzanimljiviji sajt Balkanajede sunđer iz svoje fotelje

Samohrana majka Viki Kulin (28) iz grada Vejkfilda u Velikoj Britaniji izgleda kao i većina žena svojih godina. Međutim, ona ima jednu bizarnu zavisnost. Viki jede sunđer iz svoje fotelje!... Kako ona kaže nju to opušta kada jede sunđer iz svoje fotelje.Ovih godina sve više se javlja ljudi u svetu koji imaju čudnu naviku da jedu stvari i predmete koji zapravio i nisu za jelo.

"Tokom trudnoće mi se javila ova potreba. Počela sam da grickam sunđer i to mi je bilo opuštajuće" kaže Viki, koja je sa sve svojom do pola izgrickanom foteljom gostovala u jutarnjem programu na jednoj britanskoj TV stanici.

Viki kaže da je do sada izgrickala preko 2.000 sunđera raznih veličina.!

"Sunđer mi se toliko dopada da sam počela da ga dodajem kao začin kada spremam ručak. Čudno mi je kad kažem ljudima da sklone sunđere od mene kada im dolazim u posetu. Moji najbliži znaju o čemu se radi i sa njima nema problema”.

Viki kaže da najviše voli da jede sunđer sa svoje fotelje iz dnevne sobe:

"Ponekad stavim malo džema ili nutele na parče sunđera, a ujutru ga jedem uz sok od narandže. probala sam i sunđer sa naramenica i brushaltera ali nije mi se dopao".

Grickanje sunđera je počelo u maju 2011. kada je bila u petom mesecu trudnoće.

"Sedela sam jedno veče i gledala TV bila sam nervozna i probušila sam noktima fotelju i izvadila parče sunđera. Stavila sam ga u usta i žvakala kao žvaku. Osetila sam zadovoljstvo kada sam ga progutala"

 

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala