Najzanimljiviji sajt Balkana
Ima ih na hiljade izgledaju kao da su od vode i ljubičaste su boje,ovkave neobične i zanimljive kuglice nedavno su pronađene u blizini  grada Tusona u pustinji Arizoni.Trenutno američki naučnici ispituju ......

o čemu je zapravo reč, dok pojedini novinari ove neobične ljubičaste "vodene" kuglice  već su okarakterisali kao nešto s druge planete

U pustinji u blizini grada Tusona u Arizoni, amerikanka Žerardina Vargas sasvim slučajno je naišla na hiljade ljubičastih "vodnjikavih" kuglica, za koje se za sada naučnici nemaju odgovor odakle potiču i šta su.

Neobične ljubičaste kugle su pronađene nagomilane na jednom mestu, prozirne i vodnjikave.Žerardina Vargas rekla je da se veoma iznenadila kada je naišla na te ljubičaste vodne kuglice jer je već ranije boravila na tom području i fotografisala krajolik, kako ona kaže nikad ništa slično nije videla.

Za nekoliko dana bi trebalo naučnici da daju svoj odgovor i da se sazna šta su ove ljubičaste providne kuglice.Zapravo,neke od trenutnih teorija koje su se mogle čuti povodom ovog slučaja su to neka vrsta sluzi, gljivice ili veštački stvorene loptice namenjene hidrataciji bilja.

Međutim, niko zasad nema pravo i neko normalno objašnjenje kako su te ljubičaste "vodne" kuglice našle se u pustinji tj odakle tu.
izvor:rts.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala