Najzanimljiviji sajt Balkana

La Cruz de HuanacaxtleNeobično i misteriozno stvorenje sa glavom poput delfinaa, oštrim raširenim zubima i dugim zmijastim repom pronađeno je na plaži. Destiladeras na pacifičkoj obali Meksika... .Do sada niko od naučnika nije uspeo da ovo viće identifikuje.!
misteriozno stvorenje na obalama La Cruz de HuanacaxtleDok su stanovnici malog ribarskog mesta La Cruz de Huanacaxtle u Meksiku ostali šokirani onim što su videli na obali!


Prema lokalnim izveštajima, životinja nema oči, zbog čega neki pretpostavljuju da je moglo doći iz velikih dubina u Tihom okeanu, gde ne prodire svetlost te tako ovom biću nisu potrebne oči.
misteriozno stvorenje na obalama La Cruz de HuanacaxtleIpak za sada niko nema odgovor kako je došlo do toga da ovo misteriozno stvorenje bude izbačeno na površinu!Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1