Najzanimljiviji sajt Balkana

curka u avionu opušteno sedi

Strah od letenja spada u jedan od čestih strahova sa kojima čovek može da se suoči.Zbog toga mnoge aviokompanije u Americi dozvoljavaju putnicima da sa sobom u avion unesu i svoje kućne ljubimce...Ti kućni ljubimci ljudima daju podršku tokom leta, koje im leče stres. Uglavnom se radi o psima ili mačkama, od kojih vlasnici ne žele da se odvajaju i pomoću kojih se suočavaju sa svojim najgorim strahom.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula fotografija prave ćurke u avionu te izazvala je salvu komentara.

Mnogi putnici su bili šokirani kada su videli odraslu ćurku kako opušteno stoji na sedištu čekajući poletanje aviona. Pored nje je sedeo vlasnik koji ju je pažljivo grlio hrabreći pre svega sebe.

Brojne avio kompanije u SAD dozvoljavaju da se u letelice unesu “životinje za emotivnu podršku”, što se naravno dodatno naplaćuje u zavisnosti od trajanja leta.

“Prvo su bili psi i mačke, pa mini svinje, konji, a sada su tu proklete ćurke. Da li će ikada biti mira u avionu?”, pita se jedan putnik u komentaru ispod fotke.

Nakon toga se povela živa diskusija, jedan od komentara bio je i ovaj:
"A šta da radimo mi koji se plašimo ćurki i svih pernatih životinja? Ko će nama da drži strah?", stoji u drugom komentaru.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala