Najzanimljiviji sajt Balkanasisanje musko

Narod kaže da je (neka) navika čudo, ipak mislimo da ovaj Škot jemalo preterao u svojoj navici vezanoj za šišanje! Njegovo ime je Rej Džejms i on se šiša 1.600 kilometara dalje od mesta gde živi!...Rej Džejms kaže za svog frizera Dejva Olivera: "Tačno je znao kako želim da me ošiša, pa nikada nisam video razlog da ga promenim. Kada god bih krenuo da ga posetim, to je bilo mnogo više od šišanja, to je bila prilika za druženje. Nas dvojica smo razgovarali punih pola sata, pre nego što bi se Oliver bacio na posao."

Rej kaže da je samo jednom "izdao" Dejva kada je krenuo u obližnju berbernicu, da mu je bilo teško da čeka jer je salon bio pun, ali je ipak popustio. Kasnije mu se Dejv naglas smejao videvši ga sa "novom frizurom".

Nažalost, brica Dejv je umro pre četiri godine, ali Rej nije odustao od svog 1.600 kilometara dugog puta. Ovaj simpatični Škot pronašao je novog frizera na Dejvovoj sahrani! I odlučio se za njega.

Rej Džejms se povremeno žali jedino na svog starog Morisa, kaže: Kada se vratim s puta, izgledam kao Kvazimodo, spreman sam da povučem crkvena zvona...

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala