Najzanimljiviji sajt Balkanarozvel vanzemaljski kamen

Čudan predmet, poznat kao "Rozvelski kamen", pronađen je u blizini mesta (navodne) NLO nesreće u blizni gradića Rozvel u Novom Meksiku....

Kamen prikazuje neobičan obrazac zajedno sa magnetskim anomalijama: Kada se magnet postavi iznad najdebljeg dela Rozelskog kamena, predmet se okreće suprotno od kazaljke na satu.

Međutim, kada se se postavi iznad donjeg polumeseca i kruga, najtanjeg dela kamena, predmet se okreće u smeru kazaljke na satu.

Ovaj zagonetni predmet – pronađen u blizini mesta navodne Rozvelske nesreće – nazvan Rozvelski kamen, stvorio je zabunu među onima koji su ga proučavali. Kako kažu da poseduje misteriozna svojstva, mnogi veruju da je ovaj čudan predmet – otkriven 2004. godine – pripadao vanzemaljskoj rasi koja je posetila Zemlju.

4. septembra 2004. godine, čovek po imenu Robert Ridž je otišao u lov. Tokom dana, dok je istraživao teritoriju u blizini mesta Rozvelske nesreće, naišao je na zanimljiv predmet koji je štrčao iz zemlje, sa čudim obrascem na svojoj površini.

Nakon što je podigao i očistio ovaj predmet, primetio je set obrazaca i simbola na njegovoj površini što mu je odmah privuklo pažnju.

Rozvelski kamen ima čudnu simboliku: Dva polumeseca spojena uglovima, šara koja jezivo podseća na one koje se pojavljuju na krugovima u žitu.
britanija krugovi u zitu
Dizajn Rozelskog kamena je fascinantan. Svako ko je imao priliku da ga vidi, primetiće da izgleda kao da je napravljen sa neverovatnom preciznošću. Prema rečima gospodina Ridža, Rozvelski kamen je dokaz savršene mašinerije.

Zanimljivo je da se dizajn koji se nalazi na gornjoj strani Rozvelskog kamenta savršeno poklapa sa krugovima u žitu koji su se pojavili u Lidingtonu u Engleskoj 2. avgusta 1996. godine.

Ovo, zajedno sa činjenicom da je ovaj misteriozni predmet pronađen izuzetno blizu mesta navodne Rozvelske nesreće...

Rozvelski kamen može biti dve stvari: Ili je to zapravo vanzemaljski predmet koji je “ostao iza“ vanzemaljskih posetilaca, koji su uspeli da putuju širom univerzuma i onda se srušili u blizini farme u Rozvelu, ili je to veoma kompleksan falsifikat.

Kako bi saznao šta je ovaj predmed zapravo, Ridž je kontaktirao dva ufologa, Čaka Zukovskog i Debi Zigelmejer, na Rozvelskom NLO festivalu 2007. godine.

Čak i Debi su pokušavali tokom naredne godine da saznaju da li bi to mogao biti suvenir jedne od tribina u Rozvelu. Oni su primetili da je boja kamena bila ista kao i boja isklesane površine, pa su pretpostavili da to nije skorašnji rad.

Pored toga, nakon proučavanja ovog predmeta pod mikroskopom, istraživači nisu mogli da vide tragove alata koji je korišćen za graviranje. Zanimljivo, zar ne?

Koji tip alata je korišćen za graviranje, a nije ostavo nikakve tragove za sobom?

U svakom slučaju, kako su kopali dublje i nastavili sa istraživanjem misterioznog kamena, stručnjaci su otkrili da Rozvelski kamen ima magnetska svojstva, on privlači iglu kompasa, i rotira u prisustvu magneta. Hmm...

Upoređujući Rozvelski kamen sa krugovima u žitu koji su pronađeni u Lidingtonu u Engleskoj, primetićete da, iako možda izgledaju identično, nisu.

Mnogi smatraju da gravura na Rozvelskom kamenu prikazuje postojanje paralelnih univerzuma, nudeći naznake o portalima i rupama koje tek treba da se otkriju.

To, naravno, zavisi od osobe do osobe. Za nas, to izgleda samo kao lep kamen sa čudim magnetskim svojstvima.

U svakom slučau, istraživači su otkrili da Rozvelski kamen ima snažnu magnetsku privlačnost, uz prisustvo magneta. Osim toga, energetski disperzivan fluoroscentni spektopetar (EDXRF), potvrdio je prisustvo ovog čudnog gvozdenog materijala.

Čudno, kada se magnet postavi iznad najdebljeg dela Rozvelskog kamena, predmet se okreće suprotno od kazaljke na satu. Međutim, kada se stavi iznad donjeg polumeseca i kruga, najtanjeg dela kamena, predmet se okreće u smeru kazaljke na satu.

Mnogi su zaključili da ova čudna svojstva imaju veze sa magnetizmom, slobodnom energijom i portalima koji čekaju da se otvore ovde na Zemlji. Drugi veruju da su ove čudne šare i magnetska svojstva samo neke čudne karakteristike Rozvelskog kamena i da on još uvek ima mnogo tajni. Da li je to kosmička mapa?

Izvor:Webtribune.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala